Verjaardagskalender

Ergens in 2022 begonnen wij vol enthousiasme met de start van een nieuw product. Maandag 5 juni 2023 werd dit nieuwe product, onze ‘bijzondere verjaardagskalender´, geleverd. Bijzonder omdat er in deze verjaardagskalender kunst staat afgebeeld gemaakt door twaalf kunstenaars van Surinaamse origine. Daarnaast een mini-biografie, in Nederlands en Engels waarin de kunstenaar meer vertelt over zichzelf.
In ruil voor een plek op de verjaardagskalender moest een eigen kunstwerk geschonken worden. Dit idee, “Giving back” is een initiatief van ons bestuurslid Nellie Bakboord. Deze kunstwerken zullen digitaal geveild worden. De deelnemende kunstenaars deden spontaan mee en twee kunstenaars schonken ook een bijzonder kunstwerk in het kader van ‘Giving Back’.

De opbrengsten van de verkoop van de verjaardagskalender en van de veiling komen ten goede aan kunsteducatie voor jongeren in Suriname.

Prijs: 9.95 euro exclusief portokosten

Via onderstaand formulier kunt u de Suriname Verjaardagskalender bestellen. Nadat u op ‘Verzenden’ heeft geklikt ontvangt u een email met daarin de door u ingevulde gegevens. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij de bestelde verjaardagskalender(s) naar u op.

Heeft u vragen over bestellingen, zijn er problemen, of gaat het om bestellingen buiten Nederland, neemt u dan svp contact met ons op:

Stichting Suriname Jaarkalender
Molenweg 7
3941 PT Doorn  
Telefoon 06 2708 2737
info@surinamekalender.nl

Als u donateur wordt van onze Stichting betaalt u jaarlijks minimaal 26 euro; u krijgt dan direct na uitgave de nieuwe SurinameKalender (jaarkalender) gratis toegestuurd.

Bestelformulier verjaardagskalender

  Ik bestel
  exemplaren van de Suriname Verjaardagskalender à € 9,95 per stuk.
  De verzendkosten (binnen Nederland) bedragen: 1 exemplaar € 4,50, 2 - 5 exemplaren € 5,25.
  Voor grotere bestellingen en voor verzendkosten buiten Nederland verzoeken wij u eerst bericht van ons af te wachten alvorens het bedrag over te maken.

  Het totaalbedrag à €

  maak ik over op bankrekening:
  NL66INGB0001622418 t.n.v. Stichting Suriname Jaarkalender te Amsterdam. BIC code: INGBNL2A
  Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u de verjaardagskalenderkalender toe.

  Mijn gegevens: