Nieuws

Nieuws van de Surinamekalender

Beste bezoekers van onze Surinamekalender site de presentatie van de 2019 Surinamekalender is alweer achter de rug.

Cover Surinamekalender 2019 – fotograaf: Jan Terwel

VERSLAG VAN DE PRESENTATIE VAN 23 SEPTEMBER J.L.

Zondagmiddag 23 september was het eindelijk zover; de presentatie van de Surinamekalender 2019. Dit keer was de locatie in het Dockgebouw te Haarlem. Om 2 uur opende voorzitter Hugo Spijker deze middag en gaf hij toelichting over de projecten van het afgelopen jaar.
Daarna vertelde Joyce Steenveld, medewerkster in het Openluchtmuseum te Arnhem, een geweldig leuk Anansiverhaal.
Het eerste exemplaar van de Surinamekalender 2019 werd overhandigd aan Chris Polanen, schrijver en dierenarts in de Bijlmer. Chris heeft vervolgens nog een verhaal uit eigen werk voorgelezen.
Oscar Harris heeft halverwege de middag een aantal liedjes gezongen, wat hij weer geweldig deed!
Marianne en Ronald Sanders, oud-bestuursleden van de Surinamekalender, hadden de eer om samen de fotojury te vormen. Zij kozen als mooiste foto van de kalender 2019 de foto genomen bij camping Palulu, gemaakt door Suriname Holidays (voorkant juni).
De heer Ed Kenter, die een aantal maanden in Suriname als huisarts werkzaam is geweest, heeft een boeiend verhaal verteld. Ook de heer Schwarz heeft een interessant verhaal verteld n.a.v. het stuk op de achterkant van de maand juni. De bestuursleden Mariëlla Wielingen en Anneke Olden gaven uitleg bij diverse voor- en achterkanten van de kalender.
En natuurlijk werd de middag afgesloten door Oscar Harris, die er in slaagde om de aanwezigen enthousiast mee te laten zingen.
Het belangrijkste is natuurlijk, dat u vanaf nu de Surinamekalender 2019 weer kunt bestellen. U kunt de kalender natuurlijk bestellen via deze website. Ook kunt u uw bestelling mailen naar info@surinamekalender.nl Tevens kunt u bellen naar ons telefoonnummer 06 27082737. De prijs van een kalender is 13,50 en de verzendkosten zijn 5,25 (deze prijs geldt ook voor verzending van 2 kalenders). Ook op enkele verkooppunten is de kalender al te koop.
KOOP NU DE SURINAMEKALENDER EN U STEUNT DIVERSE GOEDE DOELEN IN SURINAME!!!HET ALLERBELANGRIJKSTE is natuurlijk, dat u vanaf nu de Surinamekalender 2018 weer kunt bestellen. Dat kunt u doen door u bestelling te mailen naar info@surinamekalender.nl Ook kunt u bellen naar ons telefoonnummer: 06 27082737.
De prijs van een kalender is 13,50. De verzendkosten zijn 5.25 (deze prijs geldt ook voor verzending van 2 kalenders).
Bij een aantal verkooppunten is de kalender al te koop.