Kalender 2014

presentatie 21e Surinamekalender 2014

Zondag 8 september j.l. heeft de presentatie van de Surinamekalender 2014 plaats gevonden, deze presentatie werd geopend door Ronald Sanders, de secretaris van de SSK.


Het eerste exemplaar werd door Hugo Spijker de voorzitter van de Stichting Surinamekalender overhandigd aan Helen Kamperveen. Hij memoreerde eraan, dat de kalender een goed jaar achter de rug heeft, waardoor zij veel projecten heeft kunnen ondersteunen.

Ook dit jaar zijn er weer prachtige foto’s te zien op de voorkanten van de kalender, allen van gerenomeerde fotografen. Ook de achterkanten zijn zeer interessant met diverse items over kunst, samenleving en cultuur waarbij Suriname de bindende factor is!
De presentatie vond plaats in de Leeszaal West in Rotterdam, wat een unieke plaats is. Het is een leeszaal/bibliotheek, opgezet en verzorgd door vrijwilligers. Een aantal vrijwilligers waren bij de presentatie aanwezig. Zij hebben er mede voor gezorgd, dat de presentatie van de Surinamekalender 2014 een geslaagde presentatie is geworden.


Koop allen deze prachtige kalender: U heeft er het hele jaar 2014 plezier van en u steunt vele projecten in Suriname!

Hierbij nog een link naar een mooie impressie van de presentatie (gemaakt door Melvin Toemin)


Naar onze Facebook pagina - Surinamekalender.Zie onze facebookpagina voor nog meer foto’s!