Q&A

De Surinamekalender krijgt veel vragen via de mail en per telefoon. Omdat een aantal vragen vaker terugkeert, vindt u in dit keuzemenu antwoorden op veelgestelde vragen: Frequently Asked Questions

V: Waarom ondervind ik problemen bij het bestellen van de kalender via de website?
A: In de meeste gevallen ligt het aan dat de software, die mensen in hun computer hebben. Deze is niet in staat is om een bepaald soort formulier te verwerken. Er zijn formulieren die met javascript werken om bepaalde problemen te voorkomen; maar als iemands Java uit staat, dan komt de bestelling niet door. Een andere oorzaak ligt bij verouderde browsers, die geen update hebben gekregen.

V: Wat moet ik doen als ik niet zeker weet of de bestelling bij u binnengekomen is?
A: In dat geval kunt u het beste een email sturen naar info@surinamekalender.nl of telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-27082737. Wij kijken eerst na of de bestelling binnengekomen is en sturen u vervolgens in elk geval een exemplaar van onze kalender.

V: Is er een manier om de kalender zonder kans op scheuren aan het oogje op te hangen?
A: Hang enkele bladen tegelijk op. Dit zorgt voor een betere verdeling van het gewicht

V: Kan mijn bedrijf een logo achterop de kalenderbladen krijgen?
A: Ja. U wordt dan sponsor van de kalender. U neemt 100 kalenders af á € 900,00. In ruil daarvoor plaatsen wij uw logo. De kalender heeft een oplage van 3500 en wordt door een veelvoud daarvan gezien en gelezen.

V: Wat kost het verzenden van een kalender naar het buitenland, binnen Europa?
A: De porti bedragen € 10,35. De administratiekosten bedragen € 1,00 De kalender kost € 14,95 De totale kosten zijn derhalve € 26,30.

V: Wat kost het verzenden van een kalender naar het buitenland, buiten Europa?
A: De porti bedragen € 12,35. De administratiekosten bedragen € 1,00. De kalender kost € 14,95. De totale kosten zijn derhalve € 28,30

V: Ik heb mooie foto’s gemaakt in Suriname. Maken die een kans op een plaats op de Surinamekalender?
A: U kunt uw foto’s naar ons mailadres sturen. Bij grote aantallen MB’s kan het beste via www.wetransfer.com verstuurd worden. Foto’s moeten minstens 200dpi hebben.
De redactie en een vormgever bekijken de kwaliteit. U krijgt bericht als uw foto wordt gekozen voor een van de twaalf voorbladen of de voorkant van de kalender. Daar staat een vergoeding van € 50,00 tegenover. Voor foto’s die op de achterkanten van de kalenderbladen worden geplaaatst geven wij geen vergoeding.
Elke kalender krijgt ook een nominatie voor mooiste foto. De winnaar daarvan ontvangt € 50,00. De bedragen houden wij bescheiden: de inkomsten willen wij volledig naar onze projecten in Suriname laten gaan.
Stichting Suriname JaarKalender wordt eigenaar van ingezonden foto’s en mag deze gebruiken op website, facebook en andere uitingen.